31/1-2009

Sitter i soffan och kollar på linas kvällsbok som går på canal+ . Den är nog den mest pinsamma film jagg sett i hela mitt liv.  Fyfan asså. Man vill juu bara dö, säga till de små dumma jävlarna att man inte gör sådär.. haha så där va de ju inte när jag var liten iaf ;)

Ska ta och börja damsuga snart, sedan göra klart tårtorna och mig själv..

Chansen finns att jag får världens finaste present idag. Vi får se =)

Har fått Blackshines "I put my hand in the fire" på hjärnan, sjukt skön låt dedär :D

Har tippsy här idag, hon är ju för gullig. För att vara hund :p

Nä damsugarn ropar på mg nu! haaajdå

30/1-2009

Har haft en skön dag idag, gick upp typ 9-10 eller nått. Sen runt 11 åkte jag in till mölnvik för att handla och sola lite, sen åkte jag föbi nacka och hämtade ut mitt nya pass. Sen hem igen och påbörja mitt bak och matlagnings maraton :)

Började med maräng bottnar till två tårtor, sedan vanliga bottnar till två tårtor. Och under tiden så gjorde jag även halva måltiden för imorn, som består av soltorkadetomat/fetaost/basilika kryddade köttbullar i kryddig tomatsås. Till det ska jag imorn göra potaismos. Tror att de kommer bli great!

Pappa har hittat en skoter han tycker jag ska köpa, blir ju väääl vääl sugen! Ska bara kolla med chefen vad han tror om den innan jag funderar nå mer :)

Blev calzone till middag idag, stört gott! Tror de va många år sedan jag åt den. Gott vare ju iaf =)

Ska snart ta tag i städningen av mitt rum.. Ser inte fram emot det.. Men de blir nog fint de..

29/1-2009

Godkväll

Idag började dagen 7.00, jobbade från 7.30-16.00. Haft en helt ok dag, gjort 2-3 pärlplattor :D Hittade en som det stod Pauline på, haha kul att hitta spår från min tid på dagis :) Sen har jag såklart haft snöbollskrig också ;)

Efter jobbet for jag ner till Jennie och fick lite fina fräscha slingor =) Dessvärre hade hon inte den rosa färgen hemma, skiiit också :p De får bli nästa gång ;)

Nu sitter jag och skriver lite inköpslistor =) Är taggad för en dag i köket imorn!

Juste, ska tacka Farmor och Farfar för slanten som kom med posten, tack tack :)

Kan också tillägga att jag även fick min älsklingsparfym "Davidoff Coolwater" av Carina och Peter och Elin. Snacka om fullträff ni fick in där :D




28/1-2009

Jobbat idag med 8.00 till 16.45. Imorn blire 7.30-16 tror jag. Är helt ok att jobba som dagisfröken, lite äckligt just nu med alla snoriga näsor bara. Är extremt rädd för att bli sjuk nu. Mac ligger och spyr idag. Han har tydligen fått nån släng av influensan.. USCH! Om jag nu måste bli sjuk så kan de väl åtminstone vänta tills efter helgen? Pleeease.

Hade en bra födelsedag igår iaf =)

Nu är jag stört trött, inte bra. Undrar var all energi tar vägen? Jag hatar verkligen att känna mig såhär slö. Det gör mig ännu mer orolig att de är nån sjukdom på g..

Ska nog ta en powernap i soffan och hoppas att jag orkar ta mig upp och träna lite senare. Har väl eg inte mer att tillägga nu ändå. Så hejdå och godnatt

27/1-2009

waaawawiwa!
Idag är ingen vanlig dag... =D

20 baaast, äntligen!

Har jobbat med väldigt söta små barn dag, kom iväg 15.00 och for då i ilfart mot bolaget ;) inhandlade där en flaska Mintu black =) Kassörskan sa grattis hon me =)

Tack för alla mess och samtal idag underbara människor :)

Tänkte slänga in lite trevliga presentbilder :D Anar ett visst färgtema, me like ;)

Nu ska jag äta fondue med familj och mormor och morfar :)
Adjöss


Hjälm, glasögon och strumpor från mamma och pappa =)
Tröja från Mac och mössan från johanna =)

26/1-2009

Imorn smäller de. 20 bast. Helt rubbat.. Känns så långt borta på nå vis. Även om jag alltid har kännt mig mycket äldre än jag är, men 20 år.. Sjukt. Snart är det 2 år sedan Shakira föddes, sen jag tog studenten, tog körkort osv.. Men det känns som det bara har gått några månader.. Antar att det går fort när man har kul =) Lite scary bara.. Börjar känna pressen att bli vuxen, flytta, ha ett helt eget liv, veta vad man vill göra.. Ja allt sånt. Nojig? Nä.. Men man funderar ju en hel del. HELA tiden..:P

Har iaf idag tagit beslutet att jag bara firar med släkten på lördag och därefter går ut med de som kan och vill. Sedan kör jag en lite efterbliven födelsedags "bigass" fest i sommar =D Om jag börjar spåna på de nu så kan de ju bara bli grymt ;)

Igår kväll så övertygade Linn och Johanna mig att vi skulle dra på bio iaf, vi såg Twilight. Den va riktigt bra. Man önskar ju att man hade en vampyr som kunde ta hand om en..:P haha eller jag skulle nog nöja mig med en vanlig kille också, med lite passion :p hehe. Men det var iaf kul, och jag fick en förtidig present från Johanna också. en mössa! Jättesöt. Hon hade virkat den helt själv. =) Sötis. Rosa och vit <3 Kankse kommer det en bild ;)

sen åkte jag hem, var väl hemma typ 12.45 eller nått. Då la jag och datorn oss i sängen och knappade in på espn för att se Bodin och de andra i sfx finalerna i x-games. låg och kollade till typ 3.15 sen trodde puckade jag att de va klart och att bodin fick silver.. Men de va ju typ bara semin..:P haha känner mig som en idiot.. Men jag skyller på min trötthet. han slutade ju 4a i år igen, tråkigt. Men all cred iaf till den killen. Daniel Bodin. Helt klart en av de grymmaste människorna i Norden.

Imorn ska jag jobba på dagis. Blandade känslor där faktiskt.. Var där en sväng och sa hej till barnen idag och de är ju faktiskt ganska söta =) Så det ska nog bli bra de, man har ju rutin ;) 8.30-16.30 fick jag. Sen ska jag bara vara hemma och fylla år och bli ompysslad.

För hoppningsvis är posten lite snabba också så jag kan få mitt paket, som idag ligger på arlanda och väntar.. SUCK. Att det kan ta så lång tid.. Vi beställde typ den 9e.. =S

Jaja, nu får de räcka.
Hej då =)

25/1-2009

Sitter nu och glor på Handboll. FORZA SVERIGE! Kooom igen nu!!

Ska senare iväg till heron city och se på bio med Johanna och Linn. Twilight blire, jag som älskar vampyr filmer :) och serier, ta bara true blood tex som visas på canal + nu. Stil på den serien kan man ju säga =)

Idag får vi säga Grattis till Kiruna Gurra =) 19 bast fyller han :D Gratulerar!

25/1-2009

Jobbade alltså igår, och imorse. Ganska kul, lyckat blev det iaf och de 21 gästerna var nöjda. Och jag var nöjd med min lön =) Så de va ju najs :)

Kom hem typ 12 idag, åkte sen till stallet på ett meningslöst möte.

Sen dess har jag degat i soffan mest. Skönt. Var precis på ica och köpte godis, till min lillebror. Jag tror nog att jag är en väldigt snäll syster..

Måste tillägga för dagen att jag är jävligt sur över att jag inte är kvar i hälsingland nu när de har fått asmkt snö.. SVIN

Jajaa that´s life.

24/1-2009

Jaha då va man tillbaka till verkligheten igen.. Jag älskar verkligen hälsingland, nått magiskt är det med det stället. Kan bero på människorna, naturen, klimatet.. Jag vet inte. But I love it.

Har spenderat mina dagar med att dega, äta, sova, rida, åkt bil =) Haft det allmänt bra helt enkelt.

Ikväll ska jag till familjen Spendrup på nådhammar och hjälpa dem me en middags bjudning. Hoppas på att det blir lika trevligt som förra gången =)

Hemresan igår gick riktigt smooth, 30 mil tickade det in på trippen och det tog mig 3 timmar. Så det kan man ju inte klaga på tycker jag. I love my car. Men vi körde fast som faan i torsags, hade precis bestämt mig för att ge upp, ringt jocke för att få bergnings hjälp, ringt ett uppmuntrande samtal, stängt av motorn och gett upp.. Sen fick jag ny energi och tog mig upp helt själv :D jag är stolt =)

Nu har jag fått tillbaka den där jobbiga känslan igen.. Så hoppas det förvinner fort den här gången..

RIP Gammel mormor

20/1-2009

om en vecka fyller jag fan 20 år.. Tiden rinner iväg. Känns ju rätt skönt iaf. Coolt att bli 20 ändå. "vuxen på riktigt".. betyder de att man måste flytta ut? :p Kankse är det dags egentligen.. Fast då måste man nog ha nånstans att flytta först. De kommer nog..

Ligger nu och kollar ut på snöflingorna som singlar ner ute =) man blir ju glaa!
Nu äre dags för mig att äta lite lunch iaf, korv me bröd. Enligt mig världens bästa lunch. Lääätt

18/1-2009

Söndag morgon.. vaknade förr typ en timme sen men ligger fortfarande och gosar under mitt duntäcke. ute så snöar det faktiskt! WOW, inte nå mycke precis, men nog snöar det! Vaknade av att jag drömde en mardröm.. Ingen läskig rysar/mord/skräckis, värre. Mycket värre.. Sårade tjejer ska man nog se upp med. Man blir ju fan rädd..

Igår var vi i familjen på vifft hela dagen, börrjade i västerås på semiarium, sedan åkte vi till sös för stt hälsa på farmor som har en nyopererad höft, och slutade sedan på Akkurat. Akkurat är en resturang/krog på hornsgatan. Deras specialitéer är öl och wiskey. Vihade mysigt och åt god mat, sen blev jag chaufför hem, så ingen öl för mig..=/

Idag ska jag ha lite möte med Lotta ang Shakiras framtid, jag hoppas hoppas verkligen att hon har kommit på något bra. Nu när jag har bestämt mig för att sälja så vill man ju bara ha det gjort lixom. Men det blir ju ändå inte som att sälja henne helt. Lotta vill ju fortfarande att jag ska hjälpa till när jag är hemma och hon kommer ju alltid att kännas som "min", precis som med Nikita. Jag tror att det kommer bli bra. Känns så.
Jag ska även städa min bil, kolla olja, lufttryck osv.. sånt försöker jag alltid göra när jag ska ut och fara =)
Sen ska jag förhoppningsvis ner till min lilla frisör Jennie :D Är alltid kul att komma hem till dem, kommer alltid att betyda massor för mig <3 Sen blire väl packa, åker alltså till hälsingland imorn, satan i gatan va skönt det ska bli att komma upp igen, på semester! yeeey =D

Nä nu är de lika bra att jag tar mig i kragen och kliver upp..

16/1-2009

Jag får fan nå fel, va är de för fel på människor som ligger och kryper i 50-60 km/h på väg 222, med 70 begränsning.. Jag blir fan helt jävla galen! Normalt kör man typ 90 blås, sen när man har bråttom till jobbet eller bara vill hem, ja då ska man ligga i 60 och snigla.Äh fyfan. Lär er att hitta gasen för i helvete!

För övrigt har jag haft en bra dag, utom att gå upp 5.30 då. Men på jobbet har det gått toppen, väldigt lugnt idag. Kom iväg typ ´14.40 vääl skönt =) även väldigt skönt att det var typ 5 minus imorse =) Iaf ett steg i rätt riktning :) Sen åkte jag direkt till mölnvik och solade en sväng, så sjukt skönt.

Sitter nu i soffaan med min lilla saxon =) Funderar på att träna lite innan jag ska hämta jennie kl 19, för att sen fixa håret och äta lite middag hemma hos håkanssons =) Va ju ett tag sen man va där nu.. Sen lär jag kankse glo på lets dans och somna i soffan =)


15/1-2009

herro =)

har då jobbat idag och även igår. är faktiskt rätt så kul =) fast de är fn slitit att gå upp 5.25 på morgonen,iiinte riktigt min grej..

På väg hem så tänkte jag att jag skulle bättra på min lilla bränna lite, men när jag kom till world class så visade det sig vara 40 min kö.. Så det va inte riktigt nått jag kände för längre.. Hoppas jag hinner imorn ist..

imorn ryker mitt hår, hoppas jag. Är fan vääl less på de nu. Kommer kännas helt cp, men förmodligen ganska skönt =)

Idag har jag sett snö =) inte många flingor, men ändå blir man ju glaa. Hörde även att de snöade i käraste hälsingland, så jag far nog uppåt på söndag eller måndag =) Ska bli skönt och kul att komma till bergåkra igen, var evigheter sen nu. Träffa Jocke, Sigrid o barnen och pållarna =) Hoppas de blir mycke snö, har sjuuuk skoter abstinens right now =)

Har nu även löst mitt hästdilemma och det känns magiskt. Det kommer nog bli toppen.

Adjö

13/1-2009

Nu är det bara 14 dagar kvar till min födelsedag.. 20 baaast!

Jag har börjat få lite känningar i halsen.. ICKE braa..=/ Men jag ska ta de riktigt lugnt hela kvällen, dricka thé typ..

Tränade iaf igår, kändes väldigt skönt. orkade ändå ganska mkt tycker jag, iaf för att inte ha tränat på väääl länge. Körde 16 min på min crosstrainer och sedan, 3x20 ryggresning och 40x3 situps. Inga armar, känner inget behov av det.. Skönt iaf med hyffsad grund kondis kvar.. Så nu ska jag försöka köra mån, ons och fre..=)

Har ju jobbat idag då.. har gått bra, lite kul incidenter.. tex, en kvinna/dam/kärring snubblade med sin bricka, förstörde hela sin måltid. Men vi bjöd på ny mat.. En tjej frågar, angående vår tonfisk-lasange, "är det RIKTIG tonfisk eller INLAGD?" Vadå riktig? äh jag tyckte iaf de va lite kul..
Skulle sen på vägen hem förnya mitt pass hade jag tänkt, men polisen stängde 15 idag, så de får bli ett nytt försök imorn..

Pratade med Sigrid och Jocke igår, de va riktigt skönt att höra dears röster igen, längesen sist nu. Vi kom fram till att jag kankse ska komma upp och hälsa på lite nästa vecka =) Men bara om det kommer ny snö till dem, för jag tänker inte åka från skitväder till skitväder..:P Så vi får helt enkelt hoppas och be om att det ska komma snö, helst mycket :D

12/1-2009

Igår fick jag en ny idol, dkit cool skoterbrud :) ska länka till hennes sida när jag får tag på adressen igen =)

Har jobbat idag igen, sen i ilfart upp till stallet, sen hemma 17.30. Suck. Pratade nyss med Sigrid, de va länge sen =) Vi bestämde att vi borde ses snart, så jag kanske måste ta mig norrut nästa vecka :D Meeen bara om de kommer ny snö, för nu hade de ingen kvar..:P

Planen för idag är väl, äta lite middag.. Sen träääna. Måste komma igång igen, hatar när kroppen kommer in i degtempo. Det ska inte va jobbigt att gå upp för en trappa.. hehe såå illa är de väl iof inte, men de kan ju bli! Och de vorre ruggit illa. Så nu är det operation kom igång som gäller..


Hade mysigt sovsällskap inatt, lilla sunis sov på mina fötter heeela natten. Hon verkar ju va vääl nöjd att jag är hemma iaf =)

Och fick det kanske sötaste "godnatt" samtalet på vääl länge. Sånt kan man ju leva på i flera dagar =)

Har det dock fortfarande lite jobbigt på hästfronten, men beslutet närmar sig nu. Vii får se..

Byyyye


10/1-2009

Satan va skumt de är är sitta vid min stora dator nu när jag har vant mig vid den lilla.. skärmen är ju fasen typ 4 ggr större! :D Liiite skillnad kan man ju säga..

Idag har jag varit otroligt duktig och städat mitt rum, vilket det var i stort behov av.. insåg också att jag har på tok för mkt kläder, hatar att rensa bort bara det är verkligen inget jag är bra på. kankse måste jag ta itu med det imorn.. men nu har jag iaf ett ganska fint rum, och förhoppningsvis så blir mamma lite gladare på mig också.
Har varit i stallet en snabbis också, får bara mer och mer dåligt samvete över att jag inte lägger ner nån tid på Shakira.. usch, vet inte hur jag ska göra med detta alltså.. =/

Ska nu ta mig en dusch, sedan ska jag äta middag med familjen och några bekanta. Brukar ju kunna bli riktigt trevligt. Sen ville Johanna att jag skulle ta mig in till stan och gå på krogen, men vi får se. Jag är ju lite lat, och det tar ju typ en timme med buss.. Meeen vi får se!

Nu är det typ 3 plus här och den lilla snön vi hade är istortsätt väck. Detta piss gör mig deprimerad. Skulle bli så nöjd om det kom typ 20 cm.. Men de lär ju knappast inträffa..




Lite skillnad =)


9/1-2009

It´s friday and I´m inlove!

Nu sitter vi och kollar på rr4, sjukt braaa!
Har idag varit med lillebror till 24moto för att prova hjälmstorlek, medium blidde de =) Sen drog vi till salem och hämta upp en motor till hans fiddy.. Sen åkte jag och handla massa mat och skit.. Fixade även bilen imorse, så nu kan jag se ut igen :)

Har inget alls inplanerat för helgen, känns tokskönt faktiskt. Lär ju komma upp nått kan jag tro.

La in min födelsedags beställing idag, så nu är man ju vääl glaa =)

8/1-2009

Nu har jag samlat krafft igen =D
Har suttit och letat hjälm i typ en timma nu, eftersom jag nog kommer få det i födelsedagspresent =) wiie =) Hittade en skitsnygg på en amerikanssida.. http://www.btosports.com/p/FOX01093 finns även matchande googels.. sweeet. Så imorn drar jag och bror till 24moto för att prova vilken size jag ska beställa :) Tänka att jag genast kan bli så mkt piggare, lite shopping, skoterprat och prata med min favvis. Ja sen äre ju helt bra igen.

Sitter  i soffan och äter glass med fmiljen nu. Vi kollade just på ett pogram om barn i usa som lär sig hantera vapen när de är typ 4-5 bast.. Snacka om vrickat de landet är. Sånt blir jag rädd för.

Johanna har lyckats få upp en hel del kul bilder på fb nu =) sjuuukt kul, man ehöver lite bilder för att minnas.. Eller jag gör iaf =D hehe

Hoppashoppas att de kan bli lite snö inatt.. typ 20 cm skulle sitta finfint..

Juste och imorn måste jag fixa min spolarvätsa grej på bilen, höll ju fan på att krocka idag.. Fast först så ska jag sova lääääänge =D


8/1-2009

Hemma från jobbet nu =) Är sjukt trött nu.. Tror jag tröttarr ut mig själv med allt jävla tänkande. Önskar att jag kunde ta min hjärna och stoppa den i en jävla burk ett par dagar, neeed to relax!

Äh nu pallar jag inte skriva mer just nu.

Tja.

7/1-2009

Kom just hem från stallet, så jag tänkte dela med mig lite av de senaste bilderna =)








Mor och dotter tillsammans igen, januari 2009.

7/1-2009

Äntligen har jag kommit tillbaka till min normala sömn! YEAH! Fast de sjuka idag/inatt va att jag vaknade 4.30 helt av mig själv (klockan ringde inte förrän 5.00) och då va jag hyffsat pigg..

Har idag jobbat på Spendrups mellan 7-16, vilket betyder att jag måste åka 5.50 och kom hem typ 17.00.. Fyfan vilken pissig resväg. Och värst av allt är att mina vindrute-spolare inte har fungerat sedan dagen då vi åkte till vemdr alen.. Icke bra. Måste nog få sova inne i garaget inatt så kankse de blir bättre. Bytte iaf olja och filter igår, fick lite hjälp av pappa =) Men rätt soft att de är gjort iaf!

..är just nu sjuuukt sugen på calzone..

Såg även att Johanna hade lagt upp en del bilder från Vemdalen, väntar som ett litet barn på resten! =D

Måste snart upp till stallet också.. Har helt tappat lusten, va är det för fel på mig? Blir lite lätt orolig, kankse bara har en svacka right now..

OCH jag har fortfarande inte tröttnat på Pokerface, vilket är helt sjukt, med tanke på att den går på repeat i min kära iPod =) Med den går även, Cocain och You better die young med Nomy. Grym musik. Gör mig grymt glaa =)


6/1-2009

Jag kunde inte somna igår. Det är tamefan de absolut värsta jag vet. Runt 23 låg jag i soffan och glodde på Hancock med mamma och pappa, redan då tänkte jag att det hade vart bra att gå till sängs ist. Tror jag la mig i sängen typ runt 00.00, stängde av datorn 0030. Sedan låg jag där och vred mig, kollade på klockan runt 3 och då hade jag fortfarande inte somnat. Kul när man vet att klockan ringer 6.00.. Naat

Så idag lär man ju va lite lätt irriterad.

Har varit i stallet idag mellan 6.45-11.15 typ, skönt att tänka på lite annat ett tag. Ska försöka komma in med bilen i garaget lite senare så jag kan pyssla om den lite och byta olja+filter.. Meen de är ju inte bara jag som använder garget om man säger så, just nu står det tex en svävare där..

Ska föösöka fixa lite jobb nu, får ngra dagar på spendrups plus en middag hemma hos Jens och Mia Spendrup så jag borde iaf klara mig hela januari.

Skulle behöva klura lite för min födelsedag också, bara 3 veckor kvar nu. Ingen som vill göra en överraskningsfest för mig? ;)

5/1-2009

Idag har jag varit och sovit i solariet, vääl skönt. Åkte sen och köpte mat till Shakira på granngården.. Sen åkte jag till Sofia och Niklas och sa hej till dem =) Och påvägen hem stannade jag på biltema och köpte ett nytt oljefilter till min älskade bil som jag ska byta imorn.

Kom precis hem från stallet också, skönt att se att Shakira inte verkade haa saknat mig den senaste veckan iaf. Fick reda på att jag har både morgon, lunch och kväll imorn.. Så de är ju tur att man inte har nå jobb då..

Just nu känner jag mig mer förvirrad än nånsin. Har verkligen ingen aning om hur jag ska göra med allt.. Men jag antar att de kommer att lösa sig tillslut. Allt ska få ta sin tid..


Sköönt att det är lite vinter här nere  nu iaf, kyla är här och så får man väl vara glad för de lilla vita vi har. Typ 2-3 cm.. Hoppas hoppas de kommer lite mer snart! Då kankse jag kan ta ut och rasta den gamla Polarisen =)


4/1-2009

Ligger nu hemma i min egen säng igen och skriver =)
Kom hem idag runt 19 snåret. Känns sjukt deppigt att åka ifrån snön, skoteråkning, party och Dig.
Hade inte riktigt väntat mig att de skulle bli så här drygt. Men jag har iaf haft de sjukt kul =)

Bilder finns på min facebook.

Imorn ska jag mysa med shakira som jag har vart borta ifrån i sju dagar, pyret.. Ska även sola och hinna med att hälsa  på Sofia. Sen är det väl dags att fundera på jobb igen också... suck.

Nä ska se om jag kankse kan somna snart, dags att vända tillbaka dygnet nu ;)

1/1-2009

God fortsättning

Ligger nu i sängen uppe i vemdalen och återhämtar mig efter gårdagen. Vi började dagen i backen och jag åkte planka för första gången.. De va ju rätt kul. Det roligaste va förmodligen när jag gjorde bort mig inför hela liftkön, 2 ggr.. haha! Ankarliften ska jag inte åka med bräda igen.. :P huuua. Sedan fortsatte vi i vanlig ordning med rejääält röj ala Mushas Metal anda.. Sweeeeet deals. Inga större skandaler, bara svinigt jävla kul. jag har ett dilemma dock.. min plånbok har varit borta i två dagar... Väääl drygt. Men den ska nog komma på plats snart igen i hope..

Nu ska jag ner och gosa med resten av dräggen i soffan =)

Jag fyller 20 om 26 dagar!


RSS 2.0