Förväntansfull!

Ja det är helt klart rätta ordet just nu. Imorn är det Valborgsmässoafton. Min dag börjas med jobb 9-17.30.. Sen blir jag nog troligen på djurö, men ev drar jag redan imorn till Rimbo. Vi får se vart de lider. Helvetiskt kul ska den här helgen iallafall att bli!!

Idag har jag jobbat och sen agerat husfru, med städning, tvättning och pannkaks stekning.. Är väldigt tröttt nu. Blir nog till att sova ganska så tidigt ikväll! : )

Inte så mkt mer att tilllägga just nu.

Yes!

Nu börjar mitt liv känns sjukt bra. För bra? Nää..:P

Jobbade 8.30-15 idag, hade en väldigt mysig dag med barnen, de kan verkligen vara extremt söta ibland. Det kan man leva på länge. Antarr att det är sånna dagar som gör att man orkar jobba som dagisfröken..

Sen järnet hem och byta om och hämta plånboken, vidare sen till bussgods i Farsta. Där låg de, mina nya fina skidor. De är fanemig extremt coola!! Kommer bli grymt på pärlan : ) Påvägen hem svängde jag  förbi glasbanken och inhandlade lite bira till helgen. Och en Mintu såklart som jag och Bastian ska parta på =D

Sen har jag då skruvar ihop skidorna så de är redo att sättas fast sen =)

Nu sitter jag i soffan, och har precis kollat på skotercross på tv! (!!) Wow. Äntligen! Händer inte spec ofta kan jag säga. =) Men shit va taggad man blir! Tur att "sommaren är kort" haha ; ) Men tränings suget är just nu större än på länge. Måste ju bara bli frisk nu, vilket jag faktiskt är snart : )

Nu är jag psykhungrig!

Grattis Linn! =)

Idag fyller Linn 20 bast! Så nu är även hon vuxen : )

Själv trodde jag att jag va frisk, men insåg när jag hade cycklat till jobbet och blev helt yr att jag nog har några dar kvar.. =(
Inte så kul.. Usch. Jag vill ju träna, eller iaf röra på mig.

Nu har jag deklarerat också =) Gjorde sms metoden. Får tillbaka pengar i år också. Sjukt skönt.

Nu sitter jag och kollar på Blood Diamond


C&A Pro

Om några dagar kommer dessa hem til mig!!!!


Jag tror pärlan kommer bli jätteglad :D

Nu ska jag ut och räkna på hur jag billigast ska skicka ett paket till sundsvall, för där bor tjejen som ville köpa alla mina hästsaker :D Yeeeees. Det går bra nu!


Laters


Check!

Bilen står anere på parkeringen och glänser nu =) Iallafall om man inte tittar allt för nära, för lacken är typ sabbad.. Men vem bryr sig om de egentligen..? :p

Satte mig ner en stund för att vila ryggen som inte verkar vara allt för glad..=(  Ska snart ta mig ut och gå med vovven innan mormor och morfar kommer tillbaka igen..

Soooool!

Nu sitter jag och njuter av solen på altanen. Det är ju rätt skönt faktiskt. Kan ju inte riktigt jämföras vid en solig snödag men det duger ;) Sitter här med datorn, tippsy och en flaska vatten (kan onekligen behövas idag..)

Hittils så har jag vart ganska duktig idag faktiskt, har städat vardagsrummet och köket, så slipper mamma sura när de kommer hem ikväll. Sen har jag städat hela min bil invändigt, och noggrant! Vilket var minst sagt välbehövligt! Senare när solen har försvunnit lite så ska jag ta mig an utsidan.. Kommer ens inte ihåg senast den fick sig en tvätt.. Illa.

Om typ en timma så ska  jag skjutsa farbor Svenne som skulle lämna in sin bil..

Det är väl ungefär de planer jag har för idag, eller jag ska ta en promenad med Johanna också. Tippsy får också följa med såklart =)

Nu börjar jag nästan känna mig frisk, är bara lite snorigt kvar. Så imorn hoppas jag att jag kan träna lite. Är hög tid för det nu känner jag, när jag har provat lite sommarkläder.. SUCK. Men det blir nog fint tillslut.

Är så sjukt tagggad inför kommande långhelg! Som planerna ser ut i skrivande stund så blir det jobba tors, sen spendera kvällen på Djurö, på fredag en sväng in till stan som sällskap till Gurris och Twitch =) Sen far vi vidare ut till Rimbow där jag nog stannar till sön em =) Lär bli drag som heter duga. Massa underbara människor, fiddys, grillning och öl. Hoppas även på en stor mängd solsken =) Längtar inte lite tills dess, känner på mig att veckan kommer gå fort =) Lön får jag ju imorn också =) Very nice!


Bra dag hittills!

Sitter just nu och har kämpat med att få upp annonser på mina hästsaker.. Hoppas man kan få tjäna en slant samt bli av med alla dessa prylar! men tid tar det att fota, skriva, ladda upp bilder osv.. Men nu har jag äntligen gjort det!

Var ju även hos Eddie på kalas. Det var väldigt trevligt, han blev så glad över sin nya trehjuling =) Ska sätta in lite bilder :) Kommer upp på pixbox med =)

Så har jag pratat med min älskade bästa killar Twitch och Sebastian en sväng också, haha så sköna =) Saknar er :) Och Gustav med såklart! Fast nu äre ju bara några dar kvar tills vi ses :D

Snart ska jag laga mat, sen ska jag och Johanna dega i soffan. Jag ska inte göra nått som helst jobbigt, jag ska bara bli kvitt min förkylning.

Här kommer lite bilder då =)


Satans förkylning!

Ända sen jag kom hem från lappland så har jag haft en extremt irriterande förkylniing som även har satt sig som ryggont. Det är verkligen värdelöst! Sjukt jobbigt på kvällarna eftersom att jag hatar att andas genom munnen och på dagarna gör det att man är som värsta zoombien. Sjukt seg och hängig. NU måste de fasen ta slut på elände! Måste måste måste komma igång med träningen igen, känner mig klen! Usch

Jaja nog med elände. Sitter i soffan i morgonrock nu och ska snart ta mig lite frukost. Idag ska vi på ettårs kalas med Eddie =) Sen ska jag passa på att lapa lite sol! Måste vara pigg och fräsch inför nästa helg då det vankas långhelg med Mushas Metal och kiruna folk =) Blir ju knappast bättre än så! Åh va jag är taggad!!

Ha en bra dag


Grattis Eddie!

Idag fyller min gulliga lilla syssling Eddie 1 år! Känns helt sjukt, både jag och mamma Cissi fick tårar i ögonen när man verkligen insåg att han är ett år. Helt sjukt vad tiden går fort!


En sjuktbra dag ändå har det nog varit. Jag är på mkt bättre humör än jag har varit sen jag kom hem, solen skiner och allt känns som det kommer lösa sig. Det enda som gnager nu är väl ekononomi. Hatar att ständigt ha skulder i bakhuvudet..

Nu ska jag slänga på mig några sköna kläder och sen traska ut i solen en stund.

Såå

Nu har jag äntligen fixat min pixbox!! Här kommer länken http://www.pixbox.se/usr_show_id162792_page0_order1.html Där kan du se alla bilder från Gränsen/Kiruna =) Blir så glad av att kolla igenom dessa bilder. Kul är också att det inte har gått en dag sen typ före skärtorsdagen som jag inte har pratat med Sebbe, Gustav och Linki. Tycker om er killar.

Idag har jag fått en hel del gjort tycker jag nog, även fast jag har ont i både hals och rygg och är väldigt snorig.. Jobbade 9-17.30, sen kom jag hem och åt lite mat. Gick sen ut för att flytta i Pärlan till Indyn så hon ska få sova gott hela sommarn, eller iaf tills jag ska mecka ihop henne igen.. :p Detta var faktiskt ganska jobbigt, mycket flyttande och kånkande. Men skönt att få det gjort, är mkt nöjd! 
  Sen tog jag mig en lååång och välförtjänt dusch, sen ängade jag typ en kvart åt att reda ut tovor i mitt hår (suck).
Efter det har jag suttit vid datorn så, svarat på mail och fixat med pixbox och lite annat sånt..

Nu ska jag lägga mig i soffan en liten stund med en kopp honungsthe för min hals och sen blire sooova!

Kan även tillägga att jag mår bättre nu. Är iaf på väg åt rätt håll, glädjen börjar infinna sig. Hoppas att alla problem bara kan försvinna så allt kan bli bra på riktigt =)

Formsvacka

Usch. Just nu känns det mesta jobbigt. Jag orkar lixom inte ta  tag i nånting. Dagarna går åt till att jobba, sen kommer man hem och är helt sänkt. Fyfan säger jag bara. Måste ta mig ur detta, är inte ett dugg roligt. Till råga på detta så har jag blivit jävulskt förkyld, det kan ju iof vara det som förvärrar det hela.. Men men. Jag antar att det ara är att kämpa på..

Ska fara iväg till jobbet nu då. Långdagen idag.. Hejsvejs

Shibby

Igårkväll såg vi på Dude where's my car. Fy fasen va skön film.. Och Chester, eller ja alltså han som spelar Chester och även Stifler i American Pie är det ju inge direkt fel på.. Jatack.

Idag har jag jobbat, gosat med pärlan och städat å sånt..
Insåg att det inte är nån idé att försöka laga huven och använda den som mall och gjuta en ny.. Nej de blir nog en ny som gäller. Sen blire nya skidor, en styrpad och kankse nya slides beroende på hur slitna de har blivit.. Hon kommer bli så fin =) Sjukt drygt dock att det är typ 7-8 mån kvar till säsongen börjar..=/

Har fått lite bloggskrivar-kramp. Så idag blire inte mkt mer..

Längtar efter norrland

Mamma fyller 42 år idag. Grattis till henne!

Jag har jobbat 11.15-17.30 idag, spenderade hela eftermiddagen i sandlånad =) Najs ändå, även om jag är vääl less på att jobba.. Vill bara fixa pärlan och dra upp till gränsen igen..:p

Har inte så mkt batteri på datorn min så jag ska inte skriva nå mer just nu. Ska fixa ihop en tårta nu, kommer folk om 30 min.. Eddie bla =)

Ska fixa in bilder på pixbox ikväll så då slänger jag hit en länk =)


Hemma igen

Idag har jag kört bil mellan 5 och 18.30 typ.. Stannade och vilade vid 7-tiden tankade en gång och käka korv en gång.. Satans va långt de blev.. Trippen som jag nollställde när jag åkte hemifrån på långfredagen står nu på 318 mil.. DE ni!

Har nu på timmarna jag vart hemma hunnit med att äta middag, ladda upp bilder på datorn, facebook samt skicka ett gäng, packat ur bilen och lastat av pärlan, sorterat min tvätt.. Ja de va de de. Nu är jag sinnessjkut trött, jobbar imorn och börjar 11.15 samt att Mamma fyller 42 bast.. Bästa att gå och lägga sig med andra ord.. Får bli mer skrivet nån annan dag, inte för att det direkt går att redovisa allt kul och hur bra jag har haft det. Men jag ska göra ett försök när jag har tid och ork..

Godnatt

Mina makar: Saknar er =) HAHa

Kiruna

Nu är jag hemkommen från gränsen efter en sjukt härlig och svinjävlarolig vecka med scs. (Selets Crew Special). Sitter nu hemma hos Gustavus och ska snart ut på krogen i "stan". Fulständig rapport med bilder och annat godis kommer nog kankse till veckan om jag får tid nån gång! Jag mår iaf super och pärlan är lite trasig, men sånt går att fixa.

Heeej så länge.

Bli med eller dööö

Packad och klaaar!

Cheeeck!
Har precis vart ute på en promenad med Johanna och nu satt jag mig i soffan en stud och kollar på "hjälp jag är med i en japansk..." Fett kul tycker jag..:p haha låg nivå på humor, bra skit!

Sen ska jag ta en dusch och göra iordning lite köttbullemackor till färden imorn =) Är nöjd med min tidsplan, har packat allt nu och är lixom klar.. Avfärd kl 5, sen hämta Sebbe i Norrtälje..

Jaa så va det med detta =)

Hajdå =D

Nu är påsken här!

Sitter på rast nu och mumsar lite påskgodis som vi fått från ett av barnen. Najsigt, bra med lite energi påfyllnad.. Hoppas barnen får åka hem tidigt idag, eftersom det är jag som låser. Sen blire hem och packa och äta påskmat alltså =)

Känns helt overkligt att imorn bär det av. Hur länge har jag inte längtat lixom? Att bara få komma iväg är ju alltid skönt, få ha lite semester, jovisst! Men att få åka på skotersemester..:) Det slår ju det mesta!

Glad Påsk!

1 dag kvar..

Tiden går verkligen sjukt fort! Nu har jag bara en dag kvar hemma. Då ska jag jobba 9- typ 17 blir det förhoppningsvis, vinkla upp bromsen på Pärlan så jag når den (kan va bra att ha), packa en massa saker och kläder, och äta påskbord. Sen måste jag ju försöka komma i säng i hyffsad tid också om jag ska orka komma iväg vid 5-tiden på fredag..

Jag har iaf tvätta klart alla kläder jag behöver ha med mig, och fixat ihop min huv har jag också hunnit med. Nu ikväll så har jag vart och gullat med min lilla syssling och pratat med hans och Cissi =) Får ju passa på innan han har blivit stor på riktigt :p Han fyller ett år om två veckor. Det är vad jag kallar sjukt!

Funderar på att krypa ner i sängen nu och somna tidigt, då kankse jag kan vakna tidigt imorn..

Våår

har upplev ett rejält vårtecken.. Utöver de vanliga som blåsippor toffsmes eller va fågeln nu hette så har jag plockat färsingar på både katten och mig själv. Just nu så känns det som att det kryper på hela kroppen.. Vaknar på nätterna av att det kryper.. BLÄÄ

Idag ringde jag och tjatade på att få tillbaka min telefon. Vägrar åka iväg med en som är halvt trasig! Hoppas jag kan hämta imorn efter jobbet, sen åka till biltema och köpa en popnitssats och sen fixa klart pärlan för avfärd fre morgon.. Snart är det alltså dags, hoppas på bättre före i kiruna än de va i lit iaf :p

Idag har jag visat Shakira ppå morgonen, sen jobbat och  nu kom jag nyss hem från födelsedags firande. Gott med kakor och bullar må jag säga =)

Har även vart effektiv och tvättat två maskiner idag.. Så imorn kan jag nästa sätta igång och packa lite..

Nu ska jaag kika klart på house och sen ska jag nog gå och lägga mig. Är vääl sömnig..

Sliten

Jag ligger nu i min säng. Kom hem igår natt, typ 00.30 tror jag. Min gamla mobil som jag har nu verkar ha lagt ner helt så jag hoppas på att nån av mina andra gamla ska funka. Men framför allt att jag nångång ska få tillbaka min nya! Börja fan ledsna nu..

Har haft en jättemysig/trevlig helg i Lit som ligger utanför Östersund. Snön var ungefär 100 ggr sämre än väntat och väderet dessamma. Som tur var så vägde sällskapet upp det tråkiga. Blev alltså inte mkt körning alls =/ En tur på lördagen, några mil, som resulterade i ett antal fastkörningar, en träd nosning och en sprucken huv.. Inte nån höjdare dvs. Meeen stunderna man höll sig mitt på leden så var det jävligt najs =)
Nu ska jag packa ur chevan, börjar jobba 11.15 och jag ska cyckla dit, så det kankse är bäst at jag tar mig upp nu..

Kanske blir nån mer update sen om jag hinner

Countdown!

Pärlan står på flaket och väskan färdig packad i hallen =) Nu är de nära =D Pratade med Maria för ett tag sen om vilken väg jag ska åka, blir förbi ljusdal och sen vidare till slutdestinationen Lit-östersund =) Är sjukt taggad!

Blir nog ingen blogg förän på tisdag skulle jag tro.. Blir väl ganska upptagen med annat som är sjukligt kul =D

Nu ligger jag i sägen och lyssnar på d.a.d :) ska snart rycka tag i mig själv och städa mitt rum.. Sen blire till att sova =)

Hejsvejs på ett tag!

Kom igen nu!

Väntar på att johanna ska ring och säga hur det har gått för henne, hoppas verkligen det har gått vägen nu alltså!

Har äntligen lyckats komma på rast, har vart ganska körigt idag, rörigt lixom..=/ Har stängning så jag är nog hemma runt 18-tiden.

Då ska jag tvätta pärlan och putsa lite fint, sen ska jag inviga min ramp :p får se hur det går =) Sen ska allt vara klart, bara stänga igen väskorna och plocka i det sista i bilen. Sjukt najs! Ska bli så himla kul att komma upp, och att träffa Maria och kankse även Jocke =)

Nu ska jag nog ta mig en piggelin och njuta av resten av min rast..

Våren är här

Har vart jättehärligt väder idag och vi har vart ute mkt på jobbet. Tillsammans med barnen har vi vårstädning =) Mysig.

Imorse tog jag cyckeln till jobbet, var jätteskönt. Men jobbigt! Har så dålig kondis.. Haha ännu ett själ till att låta bilen stå alltså..

Nu kom jag precis hem från mormor och morfar, har hämtat lite ljudböcker som jag ska ha i bilen när jag åker på fredag, och även till kiruna resan.. Bra att ha så man kan hålla sig vaken dessa långa mil! Längtar som attan by the way.
Idag ska jag nog börja packa min väska lite, och kankse städa ur bilen, eller om jag gör det imorn. Vi får se. Pärlan är iaf redo, förutom att hon ska få en tvätt, imorn innan jag lastar =) Två dagar kvar nu alltså!

Fick skattedeklaration idag och det var en glad överraksning att jag skulle få tillbaka drygt 2000 kr =) Förra året fick jag ju betala..=/

Nu ska jag ta och höra med Johanna vad hon gör =)

RSS 2.0