28/12-2008

Imorn drar vi! YEAH! De ska bli så sjukligt kul!
Har packat klart nu nästan och har ganska mycket flytande i min väska så nog blir de drag allt =)
 Nu är jag så hungrig så jag håller på att dö, måste ha mat nu.

Hörs nästa år, om jag fortfarande är vid liv ;D

Gott nytt år! <3

27/12-2008

Kom nyss hem från typ 3 timmars bilfärd. Skulle bara sjutsa mamma och pappa till bro där de skulle på partaj, men sen kom jag på den briljanta idéen att jag skulle plocka upp Johanna och Linn så de slapp åka buss hem, det slutade med typ 40 min omväg eftersom Johanna är totalt KASS på att förklara hur man hittar hem till henne.. Menmen nu är jag iaf hemma och förhoppningsvis så hittar jag nästa gång =)

Glor på Harry Potter nu, alltid bra =) Ska snart upp till stallet och mata våra små pållar och sen kolla Sex and the City med Linn och Johanna myspys =)

Herrå

27/12-2008

SHIT om en månad fyller jag 20! ojojoj.. panniken kommer sakta krypande..

Är nu på väg till länna och EKO med Lotta. Senare har jag stallet så kankse loggar in ikväll igen, vi får se. Som allt annat känns i mitt liv just nu: Vi får se.

25/12-2008

Har precis vart på bio nu, Yes man såg vi. Den va rätt kul, kankse inte så bra som jag hade trott.. Men helt okej =)

Ligger nu i soffan igen, är helt slut! Fattar inte hur man kan bli trött av att vara ledig..:P Imorn åker folket till vimmerby, de lär ju ha de stööört kul. Hoppas bara  Hallsta passar sig så han inte blir allt för salt! haha like that's ever gonna happen.. Känns lite drygt att vara kvar hemma, men jag får ladda inför vemdalen! bara 4 dagar kvar nu =)

Imorn ska jag sola, kolla om de har nån kul rea i mölnvik när jag ändå är där, sen insläppet i stallet. Tänk om de kunde bli lite snö inatt! Då skulle jag bli ruggigt glaa.

Doooi


25/12-2008

God morgon eller god,  förmiddag kankse man ska säga..
Sitter nu i soffan med min nya lilla bästis, har inte tagit nån bild än men de kommer =)

Är snart på väg upp till mitt lilla pyre, ska väl bara mocka och gosa lite =)

Gud va de va härligt att vakna upp "imorse" (typ 10.30) och se rimfrost utanför fönstret. Då kände jag ju lite hopp att få snö till och med här =) Men det är ju tur att man får åka till vemdalen och få lite snöterapi iaf. Jag behöver verkligen de nu! Och om jag har tur så blir de skoter också. Jag håller på att bearbetar det ;)

Lite senare bär det av till sickla för lite shopping kankse och bio, Yes-man med Jim Carrey.

Laters!

24/12-2008

Idag är det julafton, min 19e. Jag börjar känna mig gammal! :D haha
Jag har fått en dator från Mamma och Pappa, får se om jag kan få ut en bild imorn kankse. Den är superliten och söt =)
Sen fick jag ett armband och pengar från dem också. Och pengar från mormor och morfar och även från farmor och farfar. Och jag och Mac fick ett flak öl från Hans och Cissi, perfa till nyår!

Har varit en väldigt skön jul. Startade imorse med Johanna, vi for upp till stallet vid 8.30 och tog hand om Shakira. Sedan är det julstök.. Jag gjorde skinkan och janssonen, min favorit!
Sedan käkade vi, Jag Mamma Pappa och Marcus. sen kom Mormor och Morfar. Sedan fick Marcus den briljanta ideén att vi skulle lira monopol. haha det slutade med att han åkte ut först, sedan Mormor, sedan Jag, Mamma kom tvåa och Pappa vann. Sällskapsspel är verkligen kul.

Nu ska jag mamma och pappa kolla på Mamma Mia.

Imorn har jag ägt Shakira i ett år. Tiden går fort! På schemat står bio med familjen och ev krogen =)

Godnatt


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0